شچقدر درباره ایمپلنت زیرکونیا می دانید؟
اگر شما هم به دنبال گزینه هایی برای برای جایگزینی دندان های از دست رفته تان می باشید، ایمپلنت دندان را مطمئنا به شما پیشنهاد داده اند. می دانیم که ایمپلنت دندان تشکیل شده از انکوری با روکش پرسلین بوده و یا یک بریج اکریلیک به استخوان فک. ممکن است با ایمپلنت دندان زیرکونیا هم زیاد اشنا نباشید.
هردونوع ایمپلنت های دندان به بیمار اعتماد به نفس می بخشند. همچنین مهارت جویدن دوباره به آن ها برمی گردد. اما زیرکونیا مزایای دیگری هم برای بیمار دارد. از این رو به بررسی پاسخ برخی از سوالات شما در این باره پرداخته ایم.
جنس زیرکونیا، بجای پرسلین و یا رزین، این شبه دندان ها، اصلا از دندان های طبیعی و لثه ها قابل تشخیص نیستند. درست عین دندان های طبیعی، شفافیت خاصی دارند. گرید رنگ آن ها با سایه دندان های طبیعی و لثه ها بسیار هماهنگ است.
زیرکونیا همه کاره است.
نوع زیرکونیایی که در ایمپلنت دندان استفاده می شود، از زیرکونیوم گرفته شده. از آن ها نه تنها برای ساخت روکش ها، بلکه برای پست های اندودنتیک استفاده می شده است. یک جنس سخت، مقاوم دارند، اما به راحتی هر شکل و اندازه ای در می ایند.
با دقت ساخته می شوند.
ایمپلنت های زیرکونیا با استفاده از نرم افزار CAD/CAM ساخته می شوند. این طراحی های دستی کامپیوتری و تکنولوژی های ساخت باعث می شود تکنسین های دندانپزشکی دقیقا چیزی که نیاز دارند را دریافت کنند.
طوری که قشنگ فیت بوده و عین دندان های طبیعی بیمار باشند.
100 درصد سازگار با محیط زیست هستند.
ایمپلنت های زیرکونیا 100درصد با محیط سازگارند. هرگز ری اکشن الرژیک از جانب آن ها گزارش نشده است.
نوع زیرکونیا
این دو نوع زیرکونیا برای ایجاد روکش های مصنوعی استفاده می شدند. زیرکونیای جامد یک نوع مقاوم تر اغلب می باشد، که بعد از کانال روت تراپی استفاده می شود. بخاطر حمایت سخت و محکمش از دندان های اطراف. این نوع بهتربا دندان های عقبی مچ می شود. شفافیت بالای زیرکونیا دومین تایپ آن به شمار می رود. با دندان های طبیعی بهتر ریسمبل می شود.
زیرکونیای translucent استحکام زیرکونیای solid را ندارد. و بسیار مقاوم تر از پرسلین و متریال اکریلیک می باشد.
مزایای ایمپلنت زیرکونیا در چیست؟
برای چه کسانی ایمپلنت دندان زیرکونیا مناسب می باشد؟
هم پرسلین و هم ایمپلنت های زیرکونیا یک انتخاب عالی برای جایگزینی دندان میب اشند.
برخی بیماران گفته می شود که نیاز به متریال محکم تری دارند، درصورتی که روی دندان هایشان سخت گیر ترند. زیرکونیا هم برای بیمارانی که مشکل بروکسیسم دارند، بهتر می باشد. بیمارانی که جراحی روت کانال انجام دادند هم می تواند از دوام این نوع از ایمپلنت بهره ببرند.