جراحی ایمپلنت دندان تابحال چقدر موفق بوده!
اگر تجربه جای خالی یک دندان و از دست دادن آن را داشته اید، حتما متوجه شدید که چقدر روی ظاهر و توانایی شما برای جویدن تأثیر می گذارد.
جراحی ایمپلنت های دندانی که نیم قرن است مورد استفاده قرار می گیرند، راه حلی مطمئن و موثر هستند.
با این حال، مانند هر روش پزشکی، ممکن است این روش عوارضی داشته باشد. درنتیجه انتخاب یک متخصص کاشت ایمپلنت با دانش و آموزش دیده می تواند در به حداقل رساندن عوارض کمک شایانی کند. و البته در صورت بروز مشکلی، با تجربه بی نظیر خود و با اطمینان آن را برطرف کند.
در این پست ما بررسی خواهیم کرد که چرا ایمپلنت های دندانی بهترین گزینه جایگزینی دندان هستند!
و چه چیزی باعث از دست دادن دندان و از بین رفتن ایمپلنت دندان می شود. یا همچنین عواملی که بر میزان موفقیت ایمپلنت های دندانی تأثیر می گذارد را بررسی میکنیم.
با ما همراه شوید!
ایمپلنت های دندانی نزدیک ترین گزینه هستند که می توانید به عنوان دندان های سالم و طبیعی جایگزین داشته باشید.
آنها به شما اجازه می دهند همانطور که می خواهید زندگی کنید. با اطمینان غذا بخورید، لبخند بزنید، بخندید، صحبت کنید و از تمام فعالیت های روزمره خود لذت ببرید.
بدون اینکه نگران دندان های خود باشید.
همه ترمیم های دندانپزشکی قادر به دستیابی به این امر نیستند.
دندانپزشکان بیشتر جراحی ایمپلنت های دندانی را برای جایگزینی دندان های از دست رفته توصیه می کنند. زیرا از نظر عملکرد و ویژگی، دندان کاشته شده تقریبا مانند یک دندان طبیعی عمل می کند. طبق مطالعات، میزان موفقیت بیش از 95 درصد برای فرآیند ترمیم ایمپلنت نشان داده شده است.
علاوه بر این، بعنوان تنها گزینه جایگزین دندان هستند که در واقع به تحریک رشد استخوان و جلوگیری از تحلیل استخوان کمک می کنند. کاشت ایمپلنت دندان در کمترین زمان پس از از دست دادن دندان به جلوگیری از تحلیل استخوان در محل کمک می کند.
قبل از اینکه مشاوره اولیه خود را ترتیب دهید، ممکن است نکات وجود داشته باشد که بخواهید قبل از تصمیم گیری در مورد جراحی ایمپلنت دندان بدانید.
از آنجایی که ایمپلنتهای دندانی درست مانند دندانهای طبیعی عمل میکنند، شما همچنان باید به درستی از آنها مراقبت کنید.
درست مانند دندانهای طبیعی تان. ایمپلنتهای دندانی اگر به درستی از آنها مراقبت شود میتوانند چندین دهه دوام بیاورند، اگرچه دو دلیل اصلی برای از دست دادن دندان و از دست دادن ایمپلنت دندان وجود دارد :
باکتری ها
فشار
باکتری ها می توانند باعث پوسیدگی دندان و بیماری لثه (پریودنتیت) در دندان ها شوند. و این در حالیست که ایمپلنت های دندانی مستعد پوسیدگی نیستند، اما مستعد ابتلا به بیماری لثه هستند که به آن پری ایمپلنتیت نیز می گویند.
علاوه بر آن، استرس می تواند باعث ایجاد مشکلات زیادی برای سلامت دندان فرد شود. اعمال نیروهای غیر طبیعی روی دندان ها یا ایمپلنت های دندانی می تواند منجر به سایش دندان، از دست دادن استخوان یا حتی شکستگی ایمپلنت دندان شود.
مهم است که به طور دوره ای برای معاینات بعدی به متخصص ایمپلنت دندان خود مراجعه کنید، درست مانند دندانپزشک معمولی خود.
عوامل موثر بر میزان موفقیت ایمپلنتهای دندانی چیست؟!
بافت عفونی می تواند روند بهبودی را پس از قرار دادن ایمپلنت دندان به تاخیر بیاندازد یا حتی متوقف کند.
این یکی از معدود دلایل شکست ایمپلنت است. متخصصین ایمپلنت که به خوبی آموزش دیده اند، شوینده ضد میکروبی و آنتی بیوتیک ها را برای کاهش خطر عفونت پس از عمل تجویز می کنند.
کیفیت استخوان میتواند بر پایداری اولیه و مدت زمانی که طول میکشد تا ایمپلنت با استخوان یکپارچه شود، تأثیر بگذارد. به طور کلی 6 ماه یا بیشتر طول می کشد تا ایمپلنت در استخوان نرم ادغام شود.
خطر افزایش ریز حرکت در این نوع استخوان وجود دارد و این می تواند از یکپارچه شدن ایمپلنت و شکست ایمپلنت جلوگیری کند.
جراح دندانپزشک شما اقدامات احتیاطی بیشتری را برای تنظیم پروتز بیرونی یا دندان های موقت انجام می دهد. تا هیچ حرکت ریز روی ایمپلنت شما وجود نداشته باشد. همچنین ممکن است محدودیت های غذایی برای کمک به جلوگیری از بارگذاری زودهنگام روی ایمپلنت شما توصیه شود.
خون رسانی کافی به استخوان پشتیبان برای بهبود سریع ایمپلنت ها ضروری است.
سیگار می تواند خون رسانی به لثه ها و حمایت از استخوان را کاهش دهد. این روند بهبودی را کند می کند و می تواند خطر شکست ایمپلنت را افزایش دهد.
دیابت کنترل نشده هم منجر به بهبودی کُند و افزایش حساسیت به عفونت می شود که درنهایت منجر به شکست ایمپلنت میشود.
جراح ممکن است به شما توصیه کند که قبل از گذاشتن ایمپلنت (ایمپلنت ها) سیگار نکشید، یا اگر دیابتی هستید، قبل از اقدام به جراحی ایمپلنت، سطح A1C شما کمتر از حد معینی باشد.
دندان یا دندان های کاشته شده را می توان مانند سایر دندان های طبیعی تمیز کرد.
ناحیه زیر ترمیم ایمپلنت باید به دقت تمیز شود تا مطمئن شوید که باقی مانده غذا و باکتری وجود ندارد. تجمع ذرات غذا و باکتری در اطراف ایمپلنت می تواند خطر عفونت پریودنتال را افزایش دهد.
همانطور که باکتری ها می توانند باعث از بین رفتن استخوان اطراف دندان ها شوند، باکتری ها نیز می توانند باعث از بین رفتن استخوان اطراف ایمپلنت های دندانی شوند.
که به آن پری ایمپلنتیت می گویند.